Welkom in de logistiek!

Ben je gemotiveerd om een stap te zetten in de wereld van de logistiek en zoek je als student of werkzoekende informatie over logistieke opleidingen en beroepen? Dan ben je hier op het juiste adres! Ontdek snel de talrijke jobmogelijkheden in de logistieke sector en het ruime aanbod aan logistieke opleidingen in Limburg. Want ook voor jou zit er Muziek in Logistiek!

Talrijke jobmogelijkheden

De sector transport, distributie en logistiek biedt interessante jobs en carrièremogelijkheden in eigen provincie. Vele bedrijven hebben tijdens de laatste decennia een Europees distributiecentrum gebouwd in Limburg. Ook bedrijven gespecialiseerd in het verlenen van logistieke diensten hebben zich in Limburg gevestigd. Verder zijn meer en meer productiebedrijven voor hun logistieke activiteiten op zoek naar gespecialiseerde logistieke medewerkers. Logistiek is een sector met toekomst in Limburg!

Uitgebreid opleidingsaanbod in Limburg

Limburg beschikt over een ruim aanbod aan cursussen en scholingsmogelijkheden voor logistieke opleidingen, gaande van beroepstechnische cursussen tot universitaire opleidingen. Het volledige aanbod aan logistieke opleidingen in Limburg vind je op deze website. Met de kwalitatief hoogstaande opleidingen in Limburg vind je zeker en vast een boeiende job in de logistiek!

Vragen?

Vragen over logistieke opleidingen in Limburg of op zoek naar een job in de logistiek?
 
Contacteer het VDAB ServicePunt Transport & Logistiek:
 
Werkwinkel Genk
Europalaan 37A, 3600 Genk
t: 089/366.400
e-mail: wwgenk@vdab.be